sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Synttäreillä!

Reissu on tehty ja kaupunki nähty! Niinkuin Iida-täti aina sanoi. Bussilla menin Helsinkiin ja junalla palasin. Onhan se neljän tunnin istuminen loppumatkasta rasittavaa, mutta hyvin meni kolmen päivän synttärimatkani.  Oli hienoa tavata kolmivuotias päivänsankari, vanhempansa ja sukua ja osallistua valmisteluihin. Viime yön olin sisareni kanssa hotellissa, että muille yövieraille oli tilaa. Menin kylpyyn pitkästä aikaa, kun oli amme. Sisaren kanssa muisteltiin monia lapsuuden asioita  maata käydessämme. Sisartakaan en ole nähnyt viiteen kuukauteen, vaikka puhumme puhelimessa melkein joka päivä.
Nyt on vireillä Torpalle meno pääsiäisen alla sisaren kanssa. Toivottavasti onnistuu! Pienet vaivat seuraavat mukana, mutta ovathan ne läsnä tässä kerrostaloyksinäisyydessäkin.

2 kommenttia:

  1. Olisipa hauska kuulla muitakin tätisi. Tuostakin niin suu makeutuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Se on nyt näin", oli yksi vakiolause. Se sisälsi paljon. Sairaudet, kipu, kävelykyvyn menetys, hoivaosastolle jääminen, luopumiset. Hän ei suostunut valittamaan eikä purkamaan tunteitaan, ei ehkä pystynyt, vaikka yritimme, vaan oli valoisa ja rauhallinen elämän pienissä ja isommissa muutoksissa. -Se on nyt näin. Koetan muistaa ja oppia.

      Poista