tiistai 12. syyskuuta 2017

Kyllä maalla on mukavaa!Pieni kierros ympäristössä sateitten välillä: Puhtaita pihlajanmarjoja kuivamaan ja pakastimeen, vähän kantarellia, omaa perunaa, käsin valitut puolukkamaistiaiset. Ja kypsymistä odottava omenarunsaus ohi kulkiessa. Tuli puuhellaan, perunat kiehumaan ja yhden hengen kantarellikastike tulemaan. Mieleni kiittää ja iloitsee syksystä!3 kommenttia:

  1. Kuulostaa mainiolta. Osaat jo nauttia yksinolosta. Syksy on ihana vuodenaika, jos osaa nauttia myös sadepäivistä. Kun päivä valkenee lotisten ja syvänharmaana, ajattelen, että ihanaa, ei tarvitse lähteä minnekään (= pihatöihin).

    VastaaPoista
  2. Mieli tekee muuttaa ihan maalle lukiessani ihania blogipäivityksiäsi, kuvin. Toivoisin, että mahdollisimman moni löytäisi Sinun laillasi maaseudulta oman ympäristönsä.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommenteista! Kyllä tämä luonnon ja vanhan tuvan piirissä asustelu on tullut minulle yhä tärkeämmäksi nyt, kun olen yksin. Asuimme kymmenet vuodet pääkaupunkiseudulla kerrostalossa työn ja perheen aikana eikä luontoa aina ehtinyt niin havainnoida. Saarimökin lomat olivat silloin henkireikänä.

    VastaaPoista