sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Rauhan maa

Tänä iltana on veljeni päässyt rauhan maahan. Se tapahtui levollisesti ja ilman kipuja. Kumpikin meistä sisarista puhui hyvästit puhelimessa hänen korvaansa. Hän reagoi hoitajan kertoman mukaan kummallakin kerralla niin, että pidätti hengitystään. Vaikutti, että hän kuuli ainakin jotakin. Hyvästelin, siunasin, sanoin että isä, äiti ja Seppo ovat vastassa. Pyysin hoitajaa silittämään päätä. Pian sen jälkeen oli hengitys loppunut kokonaan.
Olimme tyttären kanssa aamulla lähdössä sairaalaan, samoin sisareni. Sisar ajaa nyt parhaillaan katsomaan ja hyvästelemään häntä. Me lähdemme myös aamulla ja alamme yhdessä hoitaa asioita.
Veljen viimeiset kuusi vuotta olivat kärsimyksen täyteisiä metsätyöonnettomuuden ja halvautumisen jälkeen. Hänellä oli paljon urheiluystäviä ja uskonystäviä, joista monet kävivät häntä katsomassa varsinkin onnettomuuden jälkiaikoina ja jotkut loppuun saakka. Nyt hän on saanut rauhan. Pikkuveljeni.

Ehti iltaan elon päivät,
tuli rauha sydämeen.
taivaan Isä otti vastaan
matkalaisen väsyneen.


4 kommenttia:

 1. On rauhan maa... Lämpimästi muistan sinua ja läheisiäsi.

  VastaaPoista
 2. Annikki - Kauniit hyvästit sait veljelle jättää,niin hän pääsi lähtemään vaivoista vapauteen. Siunausta saattojuhlan valmisteluun teille sisarille.

  VastaaPoista
 3. Lämmin osanotto teille ikävässä ja surussa - ja iloinen vilkutus veljelle taivaan kotiin, jossa ei enää surua ja murhetta ole kenelläkään.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista sekä muista yhteydenotoista ja osanotosta. Valmistelut etenevät hyvin. Tänään on saatto kotikylän kylmätilaan.

  VastaaPoista