perjantai 14. helmikuuta 2020

Hyvää ystävänpäivää!

Piti taas lähteä Torppaa katsastamaan sitten joulunajan. Tuvan ympärillä on lunta, vaikka peltoaukeat ovat paljaina. Onko lumesta Suomessakin tullut nyt luksusta, josta ilmoitellaan toisille?
Kevättä pilkistää omenapuun oksasta. Laitoin niitä joulun alla maljakkoon, kun yksi omenapuun runko oli romahtanut maahan.

Google on taas sitä mieltä, että joku vieras tunkeutuu täällä olevalle koneelle, kun koetan käyttää sitä. Vähän yli kuukausi on ollut taukoa. Aina siirtymisessä on näitä säätöjuttuja. Sääli, että vanha pöytäkone pitää jättää pois käytöstä. Siinä oleva Windows 7 ohjelma toimii niin hienosti, mutta konetta ei voi enää päivittää 10-ohjelmaan, kone on liian vanha. Siellä vain on laaja SukuJutut- tiedostoni, jonka siirtämistä kannettavaan en ole tutkinut, CD- paikkaa kun kannettavassa ei asennuslevyä varten ole.

Vielä minä itseäni johonkin uuteenkin päivitän, mutta pikku hiljaa kai jää  asioita päivittämättä, arvatenkin yhä enemmän.

Kiitos blogiystävät, että olette edelleen katsoneet vaatimattomia tuumailujani ikäihmisenä elelystä!  Tämä on yksineläjälle tärkeä yhteys ihmisiin.

4 kommenttia:

  1. Toivottavasti ystävänpäiväsi Torpalla on ollut aurinkoinen, kuten kuvassa. Myös tutun talon hiljainen rauha on ystäväsi.

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva näitä sinun kirjoitelmiasi on lukea, vaikka harvemmin tulee kommentoitua. Joka päivä kurkkaan onko uutta tullut...

    VastaaPoista
  3. Oli kuin lahjaa saada aurinkoinen tulopäivä ja illalla tähtitaivas.Aamulla onkin taas pilvistä.

    VastaaPoista
  4. Ainahan minäkin teidän blogit tarkastan!

    VastaaPoista