tiistai 26. tammikuuta 2021

Kirjakassista

Tänään lopulta DNA vastasi puheluun, kirjallisiin palautteisiini ei oltu vastattu. Eipä oikein pahoiteltukaan, mutta peruttiin ylimääräinen netti. Laskusta näin että kyseessä olikin "pakettimyynti". Minulle ei todellakaan puhuttu mitään toisesta tuotteesta, matkanetistä eikä sen hinnasta. Annoin vähän palautetta, mutta en ryhtynyt liittymän vaihtoon.

Kirjastosta on osattava tehdä varauksia, kun täällä pääsee vain kirjaston keskelle aidatulle alueelle. Vinkit ovat tervetulleita. En kyllä ole koskaan nähnyt hyllyjen välissä tungosta, en juuri koskaan toista ihmistäkään samassa välissä. Keskiosassa on tarjolla jonkun verran kirjoja ja tuntui tavallaan helpommalta valita pienestä valikoimasta. Löysin Alex Schulmanin Unohda minut, jossa hän kertoo äitisuhteestaan. Palautin nimittäin juuri hänen kiinnostavan kirjansa Polta nämä kirjeet, jossa hän selvittää isovanhempiensa tarinan ja sen vaikutuksen jälkipolviin. Olen lukenut aika paljon, mutta mainitsen vain minua kiinnostaneita. Osa on jäänyt keskenkin, mikä kertoo enemmän kapeasta kirjamaustani kuin kirjoista. Raakel Lignellin Älä sano että rakastat, Misha Defonsecan Susilapsi, Lisa Genovan Edelleen Alice (alzheimerista), Saara Turusen Sivuhenkilö, Outi Ampujan Hyvä hiljaisuus, Johanna Laitilan Lilium Regale, (hänen uudempaansa en jaksanut lukea),Tommi Hellstenistä Ihmisyyden matkamies. Paula Nivukosken ja Sofia Lundbergin kirjoja olen kehunut jo aiemmin. Dekkareita pitää välillä saada, äsken luin Leena Lehtolaisen Väärän jäljillä. Nyt löytyi Seppo Jokisen Vakaasti harkiten. Ja uteliaisuutta herättää takakannen perusteella Lisa Jewellin Löysin sinut.

3 kommenttia:

  1. Kirjoja julkaistaan niin että jos ei laita ylös nimiä niin unohtuu. Tästä nappasin lukulistelle tuon Amerikan lesket kuvauksen. Tarinan toinen puoli kiinnostavaa ajan kuvausta. Muitakin että mikäs tämä kirja on. Terv P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tule laitetuksi muistiin, mitä on lukenut, mutta kokosin kassin pohjalta lainauskuiteista vinkkilistaa, vaikka erityisiä suosikkeja ei näissä olekaan.

      Poista
    2. Kokosin kassin pohjalta lainauskuiteista vinkkilistaa, vaikka erityisiä suosikkeja näissä ei olekaan. Ehkä edelleen Alice kiinnostavin. Susilapsi erikoinen, jos ei tiedä ettei se ole totta. Tai tuntuu, että jotain siitä on tapahtunut, mikä on virittänyt mielikuvituksen.

      Poista