lauantai 27. tammikuuta 2018

Lääkkeissä

Torstaina lopulta soitti terveyskeskuslääkäri. Nyt on verenpainelääkitys kokonaan muutettu, on kahden eri ryhmän lääkkeet ja lukemat toisenlaiset. Aamulla paineet olivat hyvin alhaiset, mutta pulssi huomattavasti korkeampi kuin ennen. Huimaa. Huterana ja hikisenä kävin kaupassa, että sain hengittää ulkoilmaa. Palattuani pulssi hakaten otin vähän beetasalpaajaa, joka jätettiin äkillisesti pois. En tiedä olisiko saanut. Hetken päästä yläpaine taas nousikin korkealle. Mahtaako se eilen aloitettu lääke vielä edes vaikuttaa?
Nyt sitten vain itsekseni  mietiskelen näitä ja odottelen, miten tämä jatkuu. Mittailen ja kirjaan useammin kuin normaalisti, kun on uusi tilanne. On heikko olo, päässä tuntuu oudolta. Maanantaiaamuksi pitää tilata taksi, että pääsen keskussairaalan sydänkontrollitutkimuksiin, jotka tehdään nyt kolmen kuukauden kuluttua operaatioista.
Kuntoni on paljon heikompi kuin kuukausi sitten. Voi vain toivoa, että kehoni sopeutuu ja olo paranee ja tasoittuu. Minkähän takia minulle tuli tällainen verenpaineongelma, kun 72 vuotta verenpaineeni oli matala?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti