torstai 20. elokuuta 2020

Lähdenkö?

Lähdenkö Helsinkiin? Siellä tarvittaisiin vähän lastenhoitoapua. On hankittu suojavarusteet käsiin ja kasvoille. Pikku tuliaiset lapselle on tehty. Kahden paikan junalippu yläkertavaunussa on ajat sitten ostettu. Perillä ei tarvitse kulkea julkisilla eikä mennä minnekään muualle kuin pojan perheeseen ja rannoille kävelemään.
Mutta Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri vetoaa, ettei matkustettaisi Uudellemaalle, ellei ole pakko. Riskimahdollisuudet askarruttavat. Kysyin Facebookin senioriryhmältä mielipidettä. Hetkessä tuli kolmisenkymmentä mielipidettä, melkein kaikki matkaan kannustavia. Ehkä lähdenkin. Mieli tekisi.

3 kommenttia:

  1. Luottaisin siihen, että useimmat ovat jo kevään mittaan sisäistäneet varotoimenpiteet. Jos sitten vilisevän väenpaljouden keskellä sattuu viruksen saamaan, se lienee jo huonoa tuuria. Sydänpotilaana olet kuitenkin riskiryhmää, sen varmasti olet tiedostanutkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näitä on mietitty. Yksi ruuhkahetki on tiedossa, junasta jääminen Pasilassa.Sen jälkeen ei ole julkisia paikkoja eikä kulkuja, kun paluukin saattaa toteutua toisin. Kyllä nyt on elämä muuttunut, kun muista ihmisistä on tullut kartettavia.

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista