perjantai 13. tammikuuta 2017

Mattomyrkkyä?

Illalla tein joogaa lattialla. Huomasin, että sohvan alta levisi pahaa, outoa hajua. Siellä oli muovikääreessä kaksi toissapäivänä haettua ja hylätyksi tullutta  mattokokelasta. (Ei olisi minusta sisustussuunnittelijaksi, en osaa kuvitella kaupassa miltä matto näyttäisi kotona.) Samaa hajua olin nyrpistellyt jo mattoja sovitellessani.
No, kävin petilleni nukkumista varten. Taas yskä valtasi olemisen eikä unettamisesta tietoa. Voisiko tämä uusi yöyskä johtua matoista? Heivasin ne parvekkeelle. Villamaton muovisuojus oli revennyt, se oli siis auki, toinen oli suljettu. Tuuletin kunnolla. Ja kas kummaa, yskiminen lakkasi. Nukuin koko yön hyvin kahdeksaan asti!
Aamulla lueskelin mattojen hajuista ja olihan netissä tarinaa niistä ja muista uusien kalusteiden haitoista. En ollut tällaiseen ennen törmännyt. Joku kirjoitti, että pitää ostaa Torista, että joku muu on jo tuulettanut. Onko minusta tullut allerginen?

2 kommenttia:

  1. No sekin vielä😁☺️! Kyllä, on mahdollista, että olet herkistynyt! Kokemuksesta tiedän, kun koko ajan ilmenee hajuja ja makuja ym., joille olen herkistynyt. Matot, kassit, kengät, jopa käsineet saattavat haista niin kummalta, että saan niistä oireita. Ollaankohan me niin saatu kaikkia myrkkyjä, että "pursuaa jo yli"😂😂!!
    Onpa hyvä, että yskiminen helpottui!! Päivällä näin ystävääni Lidlissä. Hän on lokakuun puolesta välistä asti ollut tosi kipee - influenssa kaikkine jälkitauteineen, vielä enterorokkokin kaiken lisäksi! Vieläkään ei ole kunnossa, nyt VTI ja siihen antibiootti! Hurja tauti on kyllä!!
    Toivottavasti sinun olosi on muutenkin helpottunut!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, helpottaa. Mutta tänään ostettu matto piti viedä parvekkeelle.

      Poista